Αγαπητοί Φίλοι,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι στις 07 Ιουνίου 2021 θα ξεκινήσουμε έναν νέο κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος Σχολείο Συγκολλητών.

Η εκπαίδευση  είναι συνολικής διάρκειας 125 Διδακτικών ωρών. Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινές και ώρες 17:00-21:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Πέραμα Αττικής. Σύνολο ημερών: 25. Σύνολο εβδομάδων: 5. Προκειμένου να είναι όσον το δυνατόν περισσότερο αποδοτική η εκπαιδευτική διαδικασία, τα τμήματα  είναι μέχρι 9 άτομα. Ο κάθε εκπαιδευόμενος ασκείται σε ατομικό πάγκο και του παρέχονται όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας, εκτός από παπούτσια ασφαλείας.

Στο τέλος της εκπαίδευσης απονέμεται σε όλους τους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης όπου αναγράφεται το είδος και η διάρκεια της εκπαίδευσης, το υλικό και οι θέσεις συγκόλλησης που χρησιμοποιήθηκαν. Επιπλέον οι συμμετέχοντες που περνούν επιτυχώς από την εξεταστική διαδικασία αποκτούν ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  πιστοποίηση συγκολλητή σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9606-1. Το πρόγραμμα αυτό θα ολοκληρωθεί στις 16/07/2021

Οι συνολικές θέσεις είναι 9. Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας, στέλνοντας την αίτηση συμμετοχής στο info@hwelda.com. Με την αίτηση και την προκαταβολή κατοχυρώνετε μια θέση στον επερχόμενο εκπαιδευτικό κύκλο. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα του σχολείου ηλεκτροσυγκολλητών εδώ.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@hwelda.com ή στο τηλέφωνο 2106256706.