Την Πέμπτη  23 Μαρτίου 2017 η Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων  και η 3Μ υλοποίησαν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τεχνική ημερίδα με αντικείμενο το Αλουμίνιο στους χώρους της Ελληνικής Εταιρίας Συγκολλήσεων. Το θέμα της ημερίδας ήταν: “Αλουμίνιο-τα μυστικά για τη σωστή συγκόλληση, κοπή, λείανση, φινίρισμα, ασφαλώς”

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά και η συγκολλησιμότητα του Αλουμινίου  καθώς και οι βέλτιστες πρακτικές χρήσης , κατεργασίας και  συγκόλλησης του σημαντικού αυτού υλικού με την μέθοδο TIG και MIG με γνώμονα πάντα την ασφάλεια!!!

Πλήθος κόσμου, συνεργάτες και φίλοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενημερώθηκαν και έφυγαν με την υπόσχεση πως θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις. Για το λόγο αυτό να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα μας για να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τις εκπαιδεύσεις που οργανώνουμε. Σειρά έχει ο Ανοξείδωτος Χάλυβας…

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους συνεργάτες μας της 3Μ για μια ακόμη άκρως επιτυχημένη ημερίδα.

img_3196img_3992img_3994img_4018

 

img_4007