Από την Παρασκευή 17 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 η Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων (ΕΛ.Ε.Σ) πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της ένα πολύ πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης:  «Συγκόλληση σωλήνα με ηλεκτρόδια Σελουλόζης».

Οι συγκολλητές που συμμετείχαν σε αυτήν την εκπαίδευση έμαθαν τις τεχνικές και  τα μυστικά της συγκόλλησης σωλήνων με το συγκεκριμένο ηλεκτρόδιο και κατάφεραν να φθάσουν σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο χρήσης της συγκεκριμένης τεχνικής σε κατεβατή συγκόλληση, αλλά και σε ανεβατό.

Ως γνωστόν η συγκεκριμένη μέθοδος συγκόλλησης έχει μεγάλη εφαρμογή στη συγκόλληση αγωγών φυσικού αερίου, πράγμα που την κάνει πολύ σημαντική για τη χώρα μας λόγω των επικείμενων έργων (ΤAP). Για το λόγω αυτό η ΕΛ.Ε.Σ προγραμματίζει και άλλους εκπαιδευτικούς κύκλους πάνω στο αντικείμενο της συγκόλλησης με ηλεκτρόδια σελουλόζης, δημιουργώντας μικρά τμήματα εκπαίδευσης, έτσι ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να είναι πολύ αποτελεσματική και αποδοτική.

Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι πρωτοποριακό για τη χώρα μας και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας αλλά και των δεξιοτήτων που θα απαιτηθούν  για την υλοποίηση των νέων έργων που έχουν εξαγγελθεί. Η συγκόλληση σωλήνων με ηλεκτρόδια σελουλόζης προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα αλλά και υψηλή ποιότητα συγκολλήσεων.

Όλα τα μυστικά της μεθόδου στα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΛ.Ε.Σ !

2015-07-19 11.13.35 2015-07-18 13.02.45 2015-07-18 11.50.49

Για να κατεβάστε την αφίσα σε ηλεκτρονική μορφή κάντε κλικ εδώ

Για να κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής  σε ηλεκτρονική μορφή κάντε κλικ εδώ