Η Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων πλέον και στην Βόρεια Ελλάδα.

Η Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων σε συνεργασία με το Κέντρο Κοπής και Συγκόλλησης Μετάλλων του κ.Φιλοποίμην Τζίγκα ξεκινάει μια νέα σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων πάνω στην τεχνική της συγκόλλησης μετάλλων στην Θεσσαλονίκη. Οι εκπαιδεύσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του  Κέντρου Κοπής και Συγκόλλησης Μετάλλων σε πλήρως εξοπλισμένο χώρο, στην οδό Γιαννιτσών 156, στην  Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Στις 29 Ιανουαρίου 2018 ξεκινάει ο πρώτος κύκλος “Γενικής Εκπαίδευσης Ηλεκτροσυγκολλητών” για ενδιαφερόμενους από όλη την Βόρεια Ελλάδα. Το πρόγραμμα θα είναι ακριβώς όπως υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Αθήνα. Θα είναι πρόγραμμα  35 διδακτικών ωρών, 6 ατόμων, θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε διάφορες μεθόδους και θέσεις συγκόλλησης, σε ελάσματα και σωλήνες κοινών ανθρακούχων χαλύβων.Τα μαθήματα θα διεξάγονται  Δευτέρα με Παρασκευή 17:00-21:00 και Σάββατο 09:00-17:00.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί έντυπο εκπαιδευτικό υλικό, όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας και στο τέλος θα τους απονεμηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από έμπειρο, πιστοποιημένο, επαγγελματία εκπαιδευτή-συγκολλητή και από Μηχανικό Συγκολλήσεων. Το πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσουν αρχάριοι-ερασιτέχνες και πιο έμπειροι συγκολλητές.

Για να συμμετάσχει κάποιος στο πρόγραμμα  χρειάζεται να  στείλει συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής με email ή με fax.

Μπροσούρα 

Αίτηση Συμμετοχής

Αναλυτικό πρόγραμμα