Για πρώτη φορά στην Κύπρο !

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε πως  η εταιρία Hellenic Engineering Company- HENC, θα υλοποιήσει στην Λεμεσό της Κύπρου ,  το πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης CSWIP 3.1 Welding Inspector (Level 2). Το πρόγραμμα  θα ξεκινήσει στις στις 17 Ιουνίου 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 21 Ιουνίου 2019, ημέρα που θα πραγματοποιηθούν και οι εξετάσεις. Τα μαθήματα θα γίνονται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Το σχήμα πιστοποίησης CSWIP (Certification Scheme for Welding and Inspection Personnel), είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε αυτό το επίπεδο με πάνω από 60.000 πιστοποιήσεις σε στελέχη της βιομηχανίας. Προσφέρει μια διεθνή αναγνώριση υψηλής ανταγωνιστικότητας σε όλα τα στελέχη που δραστηριοποιούνται στους τομείς της συγκόλλησης και της επιθεώρησης στην κατασκευή, επισκευή και  λειτουργία  συγκολλητών κατασκευών υψηλών απαιτήσεων, σε εργοτάξια και εργοστάσια σε όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση προσφέρει την επαγγελματική αναγνωρισιμότητα και τα προσόντα που απαιτούνται για μια διεθνή καριέρα στον τομέα της επιθεώρησης συγκολλητών κατασκευών. Η εγγραφή του κάθε μέλους στα μητρώα πιστοποίησης του CSWIP προσφέρει τα πλεονεκτήματα εισόδου σε μια διεθνή κοινότητα επαγγελματιών οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις εργοδοτών και έργων υψηλής τεχνογνωσίας και ανταμοιβής.

Η εκπαίδευση και πιστοποίηση στο επίπεδο CSWIP 3.1 Welding Inspector level 2, προσφέρει όλες τις γνώσεις και τα αντίστοιχα προσόντα που απαιτείται να έχει ένας επιθεωρητής για να μπορεί να εργασθεί σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας (πετροχημική, αγωγών φυσικού αερίου, διυλιστήρια κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.cswip.com/schemes/welding-inspection/

https://www.twitraining.com/home/course-schedule/cswip-welding-inspector-level-2

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Αίτηση συμμετοχής 

Μπροσούρα