Γενική Εκπαίδευση Ηλεκτροσυγκολλητών

ο πρόγραμμα «Γενική Εκπαίδευση Ηλεκτροσυγκολλητών»  είναι πρόγραμμα  35 διδακτικών ωρών, 9 ατόμων, θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε διάφορες μεθόδους και θέσεις συγκόλλησης, σε ελάσματα κοινών ανθρακούχων χαλύβων.Τα μαθήματα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας Δευτέρα με Παρασκευή 17:00-21:00 και Σάββατο 09:00-17:00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 δ.ώρες θεωρητική εκπαίδευση και 29 δ.ώρες πρακτική. Παράλληλα δίδεται στον συμμετέχοντα έντυπο εκπαιδευτικό υλικό, όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας και στο τέλος απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από έμπειρο, πιστοποιημένο, επαγγελματία εκπαιδευτή-συγκολλητή και από Μηχανικό Συγκολλήσεων. Το πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσουν αρχάριοι-ερασιτέχνες και πιο έμπειροι συγκολλητές.

Για να συμμετάσχει κάποιος στο πρόγραμμα αυτό χρειάζεται να  στείλει συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής με email ή με fax. Με την αίτηση κατοχυρώνει μια θέση στον επόμενο προγραμματισμένο κύκλο εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίτηση συμμετοχής

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Μπροσούρα

Γενική Εκπαίδευση Ηλεκτροσυγκολλητών στην Θεσσαλονίκη

Η Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων σε συνεργασία με το Κέντρο Κοπής και Συγκόλλησης Μετάλλων του κ.Φιλοποίμην Τζίγκα ξεκίνησε μια νέα σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων πάνω στην τεχνική της συγκόλλησης μετάλλων στην Θεσσαλονίκη. Οι εκπαιδεύσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του  Κέντρου Κοπής και Συγκόλλησης Μετάλλων σε πλήρως εξοπλισμένο χώρο, στην οδό Γιαννιτσών 156, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Οι πρώτοι κύκλοι «Γενικής Εκπαίδευσης Ηλεκτροσυγκολλητών» για ενδιαφερόμενους από όλη την Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία καθώς το πρόγραμμα είναι δομημένο ακριβώς όπως υλοποιείται στην Αθήνα τα τέσσερα τελευταία χρόνια . Συγκεκριμένα, είναι πρόγραμμα 35 διδακτικών ωρών, 6 ατόμων, θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε διάφορες μεθόδους και θέσεις συγκόλλησης, σε ελάσματα και σωλήνες κοινών ανθρακούχων χαλύβων.Τα μαθήματα θα διεξάγονται  Δευτέρα με Παρασκευή 17:00-21:00 και Σάββατο 09:00-17:00.

Στους συμμετέχοντες δίδεται έντυπο εκπαιδευτικό υλικό, όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας και στο τέλος απονέμεται μία βεβαίωση παρακολούθησης. Η εκπαίδευση  πραγματοποιήται από έμπειρο, πιστοποιημένο, επαγγελματία εκπαιδευτή-συγκολλητή και από Μηχανικό Συγκολλήσεων. Το πρόγραμμα έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν τόσο αρχάριοι-ερασιτέχνες όσο και πιο έμπειροι συγκολλητές.

Για να συμμετάσχει κάποιος στο πρόγραμμα  χρειάζεται να στείλει συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής με email ή με fax.

Για περισσότερες πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίτηση Συμμετοχής

This post is also available in: Greek