Ηλεκτρόδιο σελουλόζης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ ΣΕΛΟΥΛΟΖΗΣ (Ε6010-Ε7010-Ε8010)

Ο Διαδριατικός Αγωγός φυσικού αερίου (TAP) θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται πολύ σύντομα.  Η συγκόλληση της ρίζας των αγωγών θα εκτελεστεί με τη μέθοδο MMA και χρήση ηλεκτροδίου σελουλόζης E6010-E7010. Μια επιτυχημένη συγκόλληση χωρίς σφάλματα απαιτεί σωστή τεχνική η οποία προκύπτει από τη σωστή εκπαίδευση.

Για το σκοπό αυτό και προκειμένου να καλυφθεί η τεράστια ζήτηση που έχει προκύψει, η Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων ξεκίνησε από τον Ιούλιο μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων πάνω στην εκμάθηση της σωστής χρήσης και τεχνικής του ιδιαίτερου αυτού τύπου ηλεκτροδίων.

Την εκπαίδευση αναλαμβάνουν επαγγελματίες συγκολλητές με μεγάλη εμπειρία στη χρήση του ηλεκτροδίου αυτού σε έργα με αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας. Τα τμήματα  είναι αυστηρά ολιγομελή για να δίνεται η απαραίτητη προσοχή στον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά. Τα λεπρογράμματα υλοποιούνται στο άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο της Ελληνικής Εταιρίας Συγκολλήσεων. Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης εκπαίδευσης η ΕΛ.Ε.Σ διαθέτει μηχανές τελευταίας τεχνολογίας ιδανικές για συγκόλληση με ηλεκτρόδιο σελουλόζης.

Τα μαθήματα  έχουν διάρκεια 30 Δ.Ω  από τις οποίες οι 6 ώρες είναι θεωρία και οι 24 πρακτική. Παράλληλα δίνεται στους συμμετέχοντες έντυπο εκπαιδευτικό υλικό. Στο τέλος της εκπαίδευσης απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης όπου αναγράφονται αναλυτικά οι ώρες και το είδος της εκπαίδευσης.

Στο τέλος του προγράμματος και για όποιον επιθυμεί, η Εταιρία της αναλαμβάνει την διαδικασία πιστοποίησης συγκολλητή κατά το πρότυπο ISO 9606 με τη μέθοδο MMA, στο υλικό και στη θέση συγκόλλησης της επιλογής του.

Για να κατεβάστε την αφίσα σε ηλεκτρονική μορφή κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε μαζί μας.

This post is also available in: Greek