Πιστοποίηση Διαδικασιών Συγκόλλησης και Συγκολλητών

  • Σύμφωνα με Διεθνή και Αμερικάνικα πρότυπα
  • Έκδοση από μεγάλους Διεθνείς Φορείς Πιστοποίησης
  • Σε όλα τα εμπορικά διαθέσιμα μέταλλα
  • Σε όλες τις μεθόδους συγκόλλησης ηλεκτρικού τόξου
  • Στο πλήρως εξοπλισμένο μας εργαστήριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στον δικό σας χώρο
  • Σε όλη την διαδικασία παρίσταται συμβουλευτικά έμπειρος Μηχανικός Συγκολλήσεων

Πιστοποίηση διαδικασιών συγκόλλησης και συγκολλητών για εταιρίες

Η πιστοποίηση μεθόδου συγκόλλησης γίνεται σύμφωνα με διεθνές πρότυπο (π.χ EN ISO 15614). Έχει απεριόριστη χρονική ισχύ και είναι περιουσία της εταιρία σας. Η διαδικασία πιστοποίησης συγκολλητή/χειριστή ακολουθεί τις απαιτήσεις άλλου προτύπου(π.χ EN ISO 9606/ISO 14732). Στο πιστοποιητικό αναγράφεται το όνομα του συγκολλητή και έχει χρονική ισχύ 3 χρόνια. Η πιστοποίηση διαδικασίας συγκόλλησης και συγκολλητών είναι μια αναγκαία διαδικασία για να μπορέσει μια επιχείρηση να εναρμονιστεί με τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΝ ISO 9001, EN 1090, EN ISO 3834 κ.λ.π. Έχοντας στην κατοχή σας τις πιστοποιήσεις αυτές θα βελτιώσετε σημαντικά  την ποιότητα των προϊόντων σας , δίνοντας σας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους επαγγελματίες του κλάδου.

Για να γίνουν οι παραπάνω πιστοποιήσεις θα πρέπει να γίνουν οι εξής ενέργειες:

  • Μελέτη και έκδοση διαδικασιών συγκόλλησης από την Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων (WPS)
  • Συγκόλληση δειγμάτων συγκεκριμένων διαστάσεων παρουσία επιθεωρητή της Ελληνικής Εταιρίας Συγκολλήσεων
  • Καταστροφικοί και μη καταστροφικοί έλεγχοι σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων σε διαπιστευμένο εργαστήριο. Η εταιρία μας αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας
  • Πιστοποίηση μεθόδων και συγκολλητών και έκδοση αντίστοιχων πιστοποιητικών

 Πιστοποίηση συγκολλητών για ιδιώτες

Θέλετε να πάρετε Πιστοποίηση Συγκολλητή για εργασία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό;

H εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως όλες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να εκδοθεί Διεθνώς Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Συγκολλητή. Η πιστοποίηση μπορεί να βασιστεί σε όλους τους Διεθνείς και Αμερικάνικους κώδικες. (ΙSΟ 9606, AWS, ASME κλπ) και υποστηρίζεται από δική μας Πιστοποιημένη Διαδικασία Συγκόλλησης (WPQR).

Η συγκόλληση του δείγματος προς εξέταση γίνεται στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια μας συγκόλλησης στο Πέραμα στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη ή στον δικό σας χώρο εφόσον διαθέτετέ τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ο συγκολλητής δεν χρειάζεται να έχει τελειώσει κάποια σχολή, αρκεί η επιτυχής-αποδεκτή βάσει προτύπου συγκόλλησης του δείγματος. Η έκδοση της πιστοποίησης διαρκεί περίπου 8 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που θα συγκολληθεί το δείγμα.

Καλέστε μας στο 210 6256706 ή στείλτε μας email στο info@hwelda.com. για να σας περιγράψουμε την διαδικασία και να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή οικονομική μας προσφορά.

This post is also available in: Greek