Αγαπητοί συνάδελφοι, με ιδιαίτερη χαρά  σας ενημερώνουμε πως και φέτος η εταιρία Hellenic Engineering Company (HENC) θα υλοποιήσει  το πρόγραμμα εκπαίδευσης CSWIP3.1 Welding Inspector (Level 2). Το πρόγραμμα  θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουλίου 2018, ημέρα που θα πραγματοποιηθούν και οι εξετάσεις. Τα μαθήματα θα γίνουν στην έδρα της εταιρίας  στο Πέραμα, Αττικής από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Το σχήμα πιστοποίησης CSWIP (Certification Scheme for Welding and Inspection Personnel), είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε αυτό το επίπεδο με πάνω από 60.000 πιστοποιήσεις σε στελέχη της βιομηχανίας. Προσφέρει μια διεθνή αναγνώριση υψηλής ανταγωνιστικότητας σε όλα τα στελέχη που δραστηριοποιούνται στους τομείς της συγκόλλησης και της επιθεώρησης στην κατασκευή, επισκευή και  λειτουργία  συγκολλητών κατασκευών υψηλών απαιτήσεων, σε εργοτάξια και εργοστάσια σε όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση προσφέρει την επαγγελματική αναγνωρισιμότητα και τα προσόντα που απαιτούνται για μια διεθνή καριέρα στον τομέα της επιθεώρησης συγκολλητών κατασκευών. Η εγγραφή του κάθε μέλους στα μητρώα πιστοποίησης τουCSWIP προσφέρει τα πλεονεκτήματα εισόδου σε μια διεθνή κοινότητα επαγγελματιών οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις εργοδοτών και έργων υψηλής τεχνογνωσίας και ανταμοιβής.

Η εκπαίδευση και πιστοποίηση στο επίπεδο CSWIP 3.1 Welding Inspector level 2, προσφέρει όλες τις γνώσεις και τα αντίστοιχα προσόντα που απαιτείται να έχει ένας επιθεωρητής για να μπορεί να εργασθεί σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας (πετροχημική, αγωγών φυσικού αερίου, διυλιστήρια κλπ).

Το πρόγραμμα μπορεί να δηλωθεί στον ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ και να επιδοτηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.cswip.com/schemes/welding-inspection/

https://www.twitraining.com/home/course-schedule/cswip-welding-inspector-level-2

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Αίτηση συμμετοχής 

Μπροσούρα