Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε πως  η εταιρία Hellenic Engineering Company- HENC, θα υλοποιήσει  στην Αθήνα και το 2024, το πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης CSWIP 3.1 Welding Inspector (Level 2).

H Θεωρητική εκπαίδευση θα υλοποιηθεί μέσω ενός πρωτοποριακού εργαλείου ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης

Με την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, σας αποστέλλονται κωδικοί με τους οποίους κάνετε log in σε μια εκπαιδευτική πλατφόρμα (ΤWI VIRTUAL ACADEMY) στον υπολογιστή σας, tablet κλπ. Aπό την ημέρα του πρώτου log in, η πλατφόρμα παραμένει ανοικτή για 60 ημέρες.

Περιλαμβάνει

  • Ύλη (course notes) που κατεβάζετε σε μορφή PDF.
  • Bίντεο
  • Παρουσιάσεις
  • Ασκήσεις και εργασίες εμπέδωσης
  • Τεστ
  • Συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση από tutor και από εμάς

Τις παρουσιάσεις , τα βίντεο και όλο το εκπαιδευτικό περιεχόμενο μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποια στιγμή θέλετε και όσες φορές θέλετε.

Όταν ολοκληρωθεί η θεωρητική εκπαίδευση ακολουθεί το  πρακτικό μέρος το οποίο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στην τάξη, στα Ελληνικά, την Πέμπτη 30/05/2024

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν και αυτές  στην τάξη , την επόμενη ημέρα, στις 31/05/2024 από τις 09:00 το πρωί. Η πρακτική εκπαίδευση και οι εξετάσεις θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις μας στο Πέραμα-Αττικής.

Το σχήμα πιστοποίησης CSWIP (Certification Scheme for Welding and Inspection Personnel), είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε αυτό το επίπεδο με πάνω από 60.000 πιστοποιήσεις σε στελέχη της βιομηχανίας. Προσφέρει μια διεθνή αναγνώριση υψηλής ανταγωνιστικότητας σε όλα τα στελέχη που δραστηριοποιούνται στους τομείς της συγκόλλησης και της επιθεώρησης στην κατασκευή, επισκευή και λειτουργία συγκολλητών κατασκευών υψηλών απαιτήσεων, σε εργοτάξια και εργοστάσια σε όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση προσφέρει την επαγγελματική αναγνωρισιμότητα και τα προσόντα που απαιτούνται για μια διεθνή καριέρα στον τομέα της επιθεώρησης συγκολλητών κατασκευών. Η εγγραφή του κάθε μέλους στα μητρώα πιστοποίησης του CSWIP προσφέρει τα πλεονεκτήματα εισόδου σε μια διεθνή κοινότητα επαγγελματιών οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις εργοδοτών και έργων υψηλής τεχνογνωσίας και ανταμοιβής.

Η εκπαίδευση και πιστοποίηση στο επίπεδο CSWIP 3.1 Welding Inspector level 2, προσφέρει όλες τις γνώσεις και τα αντίστοιχα προσόντα που απαιτείται να έχει ένας επιθεωρητής για να μπορεί να εργασθεί σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας (πετροχημική, αγωγών φυσικού αερίου, διυλιστήρια κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.cswip.com/schemes/welding-inspection/

https://www.twitraining.com/home/programmes-and-courses/welding-inspection/cswip-welding-inspector-online-course