Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη έκθεση του 2018 η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΝ  προσφέρει την Αιγίδα της στην Metal Machinery του Οκτώβρη 2023. Η Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων όντας η Ακαδημία Συγκολλήσεων της χώρας, θα βρίσκεται στην έκθεση αυτή για να συνομιλήσει με όλους τους επισκέπτες και τους εκθέτες και να προσφέρει την μεγάλη της τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω στον τομέα της συγκόλλησης και κοπής στις σύγχρονες κατασκευές.

Τα στελέχη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΝ θα βρίσκονται στο περίπτερο Α20 για να ενημερώσουν τους επισκέπτες σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα εκπαίδευσης  και τις παρεχόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες όπως αυτές του μηχανικού συγκολλήσεων, υπηρεσίες ποιοτικού ελέγχου και υπηρεσίες διαχείρισης έργων.

Η μεγάλη μας εμπειρία και εξειδίκευση στο τομέα των συγκολλήσεων βρίσκεται στη διάθεση σας για να σας βοηθήσει στις τεχνολογικές επιλογές σας αλλά και στην επίλυση όλων των θεμάτων συγκολλησιμότητας που τυχόν σας απασχολούν.

Η έκθεση Metal Machinery θα λάβει χώρα 19-22 Οκτωβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo το οποίο βρίσκεται  στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών.

Εφόσον επιθυμείτε να μας επισκεφτείτε, θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας στείλουμε ηλεκτρονικά  την απαραίτητη πρόσκληση εισόδου.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε στο HALL 2 A20.